Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Ολοκλήρωση πρωινού προγράμματος - Έναρξη ολοήμερου προγράμματος για την Α΄ τάξη

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 16-09-2024 ολοκληρώνεται το πρωινό πρόγραμμα και τα παιδιά θα σχολάνε 13:15.

Επίσης θα ξεκινήσει το Ολοήμερο, για τους μαθητές της Α΄ τάξης που έχουν κάνει δήλωση, και τα αδερφάκια τους. Ώρα αποχώρησης από το ολοήμερο, είναι αυτή που έχετε δηλώσει. Αν επιθυμείτε αλλαγή στην ώρα αποχώρησης, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε. Θυμίζουμε ότι δυνατότητα αποχώρησης από το ολοήμερο έχετε στις: 15:00 ή 16:00 και δεσμεύεστε ως προς την ώρα που θα δηλώσετε.

Σε ό,τι αφορά στη λειτουργία του ολοήμερου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

1. Φροντίστε στην τσαντούλα για το ολοήμερο να υπάρχει:
• πετσετούλα καθαρή την οποία το παιδί θα στρώνει για να τοποθετήσει το φαγητό του,
• το φαγητό του στο ειδικό σκεύος,
• πιρούνι ή κουτάλι και
• χαρτοπετσέτα.

2. Λόγω του μεγάλου αριθμού των παιδιών, θα ήταν διευκολυντικό αν κάποιων παιδιών το φαγητό δε χρειάζεται ζέσταμα. Για το ζέσταμα των φαγητών υπάρχει φούρνος μικροκυμάτων και φούρνος ηλεκτρικής κουζίνας.

3. Την τσαντούλα του ολοήμερου το παιδί θα τη βάζει κάθε πρωί, κατά την προσέλευσή του, στο ψυγείο (στο αποθηκάκι δίπλα στο κυλικείο), εφόσον χρειάζεται, διαφορετικά θα την ακουμπάει στο έπιπλο δίπλα στα ψυγεία.

4. Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει και το πρόγραμμα με τα σχολικά γεύματα (θα σας ενημερώσουμε σχετικά) στο πλαίσιο του οποίου μοιράζεται το μεσημέρι στα παιδιά φαγητό σε κατάλληλη θερμοκρασία.

5. Παρακαλούμε να είστε συνεπείς σε ό,τι αφορά στην αποχώρηση των μαθητών από το ολοήμερο και να έρχεστε να παίρνετε τα παιδιά στην ώρα τους.


Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Από τη Δ/νση και τον Σύλλογο Διδασκόντων

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

         


 Αγαπητοί γονείς και μαθητές του Σχολείου μας,

 σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10;00 το πρωί, στην αυλή του Σχολείου μας θα γίνει ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά. 

         Οι μαθητές θα προσέλθουν στις 10:00 το πρωί, θα γίνει ο αγιασμός και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν. Για την αποφυγή συνωστισμού θα επιτραπεί η είσοδος στο Σχολείο μόνο στους γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης. Οι υπόλοιποι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγιασμό έξω από τον περίβολο του Σχολείου. 
        Από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 το Σχολείο θα ξεκινά κανονικά στις 8:15. Την Πέμπτη 12/09 και Παρασκευή 13/09 οι μαθητές/τριες θα σχολάνε στις 12:25.

Θα ενημερωθείτε στη συνέχεια για την ολοκλήρωση του πρωινού προγράμματος, καθώς και για τη λειτουργία του ολοήμερου.

                                       Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία 
                         Από τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων