Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Happy Song

Δημιουργήθηκε με το Padlet
         

            Μία από τις βασικές δράσεις του Ευρωπαϊκού  Προγράμματος Erasmus+/KA2 "Happiness in Lifelong Learning", την οποία και είχε αναλάβει το Σχολείο μας, ήταν η σύνθεση της μουσικής και η ηχογράφηση ενός τραγουδιού με συμμετέχοντες μαθητές από όλες τις χώρες εταίρους του Προγράμματος.
            Για το σκοπό αυτό η μουσικός του Σχολείου μας κ. Μιχαλοπούλου Αφροδίτη συνέθεσε τη μουσική του τραγουδιού, τους στίχους του ρεφρέν στα αγγλικά (κοινό για όλες τις χώρες) και τους στίχους της ελληνικής στροφής στην ελληνική γλώσσα. Στη συνέχεια έστειλε τη μουσική και στα άλλα σχολεία των χωρών του Προγράμματος και αυτοί με τη σειρά τους ετοίμασαν κάθε σχολείο τη δική του στροφή στη δική του γλώσσα. Τα παιδιά έμαθαν να τραγουδούν το ρεφρέν και το κομμάτι της δικής τους χώρας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε από 9 - 13 Μαΐου 2016 στο Σχολείο μας, τα παιδιά υπό την καθοδήγηση της κ. Μιχαλοπούλου  τραγούδησαν όλα μαζί το Happy Song και το τραγούδι ηχογραφήθηκε με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού κ. Γκιόκα Σέμα Αντελίνας.
           Στη συνέχεια  μπορείτε να απολαύσετε το σχετικό video, το οποίο φτιάχτηκε με ευθύνη του Σχολείου μας, με   όλα τα παιδιά από όλες τις χώρες εταίρους του Προγράμματος να τραγουδούν το Happy Song. Επίσης video  της σχετικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο Ιστορικό Cafe Κήπος στα Χανιά  κατά την κινητικότητα στην Ελλάδα, με σκοπό την παρουσίαση του Happy Song .



Happy Song from all partners



Video from Denmark

Video from Germany

Video from Greece

Video from Portugal

Video from Slovenia

Video from Turkey

Video from Greece