Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Friendship Classes 3

Δημιουργήθηκε με το Padlet
 
 
      Με  μεγάλη χαρά οι μαθητές της  Δ1 τάξης  εργάστηκαν  στο project "Friendship Classes", στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ "Happiness in Life Long Learning".
      Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές της Δ1 τάξης έγιναν φίλοι με μαθητές από το σχολείο Ryburn Valley High School από την πόλη Halifax της Αγγλίας. Οι μαθητές αντάλλαξαν video με ευχές και τραγούδια. Στη συνέχεια κάθε μαθητής διάλεξε ένα φίλο από την αντίστοιχη τάξη. Οι μαθητές έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες κάρτες με ευχές και τις ταχυδρόμησαν.
      Με μεγάλη ανυπομονησία περίμεναν οι μαθητές μας τις χριστουγεννιάτικες κάρτες από τους καινούριους φίλους τους, ενώ ακόμα μεγαλύτερη ήταν η χαρά τους όταν τις παρέλαβαν, τις άνοιξαν, τις διάβασαν και τις έδειξαν στους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου και τους γονείς τους.
   
      Οι ευχές των μαθητών του Σχολείου μας στους μαθητές του σχολείου Ryburn Valley High School του Halifax της Αγγλίας      Οι ευχές των μαθητών του σχολείου Ryburn Valley High School του Halifax της Αγγλίας στους μαθητές του Σχολείου μας.