Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ανακοινώσεις προς τους γονείς


Αγαπητοί γονείς,

μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

·  Την Τρίτη 18/12 και από τις 12:00 έως 13:15 θα γίνεται ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών για όλες τις τάξεις και θα δίνεται η βαθμολογία τριμήνου για τις τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄. Η βαθμολογία δίνεται μόνο στους γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών και παρακαλούνται όλοι οι γονείς να ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους.

· Η  Τετάρτη 19/12  είναι η ημέρα της χριστουγεννιάτικης γιορτής του Σχολείου. Η πρωινή ζώνη του Σχολείου δε θα λειτουργήσει, δηλαδή το πρωί δε θα γίνει μάθημα ούτε θα λειτουργήσει το ολοήμερο. Θα έρθουμε όλοι το απόγευμα  στις 18:00  για  τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου μας.
   Θα σας περιμένουμε όλους να καμαρώσετε τα παιδιά σας.

· Την  Παρασκευή 21/12, τελευταία μέρα πριν τις διακοπές, το Σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά καθώς επίσης και το Ολοήμερο. Το πρώτο δίωρο θα πάμε στην εκκλησία και μπορούν να κοινωνήσουν όσα παιδιά επιθυμούν και έχουν προετοιμαστεί. Στη συνέχεια το πρόγραμμα στις τάξεις θα κυλήσει κανονικά.

· Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση που έχουμε από την Υπηρεσία μας, με τον καινούριο χρόνο το Σχολείο θα ανοίξει την Τρίτη  8/1/2019.

         Η Δ/νση και ο Σύλλογος διδασκόντων σας εύχονται καλές γιορτές 
και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος






Μετά το τέλος της Χριστουγεννιάτικης γιορτής 
του Σχολείου μας, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου το απόγευμα, στους χώρους του Σχολείου μας θα γίνει
 χριστουγεννιάτικο παζάρι με κεράσματα από το 
Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.