Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Friendship Classes 2

Δημιουργήθηκε με το Padlet

               Με μεγάλη χαρά οι μαθητές των  Γ1  και Ε2 τάξεων εργάστηκαν στο project "Friendship Classes", στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ "Happiness in Life Long Learning".
               Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές της Γ1 τάξης έγιναν φίλοι με μαθητές από το σχολείο  Ravnsholtskolen του  Allerød της Δανίας. Οι μαθητές επικοινώνησαν μέσω skype και αντάλλαξαν κάρτες με ευχές για το καλοκαίρι. Κάθε μαθητής διάλεξε ένα φίλο από την αντίστοιχη τάξη. Οι μαθητές έφτιαξαν καλοκαιρινές  κάρτες με ευχές και τις ταχυδρόμησαν.
               Με μεγάλη ανυπομονησία περίμεναν οι μαθητές μας τις  κάρτες από τους καινούριους φίλους τους, ενώ ακόμα μεγαλύτερη ήταν η χαρά τους όταν τις παρέλαβαν, τις άνοιξαν, τις διάβασαν και τις έδειξαν στους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου και τους γονείς τους.
              Οι μαθητές της Ε2 τάξης επικοινώνησαν μέσω skype με μαθητές από το Σχολείο Osnovna šola Drska του Novo Mesto της Slovenia. Αντάλλαξαν ευχές και τραγούδια.
Δημιουργήθηκε με το PadletΕπικοινωνία μέσω skype των μαθητών από το Σχολείο μας με τους μαθητές από το Σχολείο της Σλοβενίας


Δημιουργήθηκε με το Padlet